ALFRA Consulting

Better people, better processes, better results

Evenimente viitoare

No event found!

De ce suntem diferiți?

ECHIPA NOASTRĂ
Citește mai mult
Calificați și cu Experiență
Avem o echipă de excepție de colaboratori, care include autori de bestseller, foști directori Toyota și alte companii Lean și profesioniști cu cunoștințe profunde în filosofia Lean capabili să ajute în tot felul de operațiuni și domenii.
GLOBALI & ADAPTIVI
Citește mai mult
Polivalență
Participarea noastră în diferitele locații de pe mapamond și sectoare industriale ne oferă un punct de vedere privilegiat pentru a înțelege contextul specific al fiecărei companii în călătoria lor de transformare.
REZULTATE
Citește mai mult
Rata de satisfacție
Avem o rată înaltă a clienților care se întorc, aceasta spune de la sine în termeni de valoare adăugată despre serviciile noastre, oferind beneficii financiare și cel mai important, culturale, clienților noștri.
CLIENȚII NOȘTRI
Citește mai mult
Parteneri de clasă mondială
Am avut ocazia de a sprijini peste 300 de companii, care sunt alcătuite din principalii producători și furnizori de servicii din întreaga lume.
MODELUL NOSTRU
Citește mai mult
O abordare holistică
Modelul nostru de transformare depășește inițiativele Lean uzuale, pentru că integrează toată organizația (Filosofie, Processe, Oameni și Rezolvarea problemelor) într-o strategie pe termen lung pentru a dezvolta o companie de învățare și îmbunătățire continuă.
SISTEME DE DEZVOLTARE
Citește mai mult
Inovație în învățare
Avem sisteme inovative de formare și programe exacte de dezvoltare a profesioniștilor, cum ar fi simulatoare Lean, Blended Learning, Toyota Kata și Gemba Workshops.

Ultimile evenimente

Toyota Kata at TAC Michigan

This week we had a great Toyota Kata in field training, at TAC in Michigan, USA. It was [...]

page 1 of 3

Lean Blog

Contact Us

Let us know your questions,our team will contact you briefly.