RITSUO SHINGO

Workshop bazat pe realitate

Curs de sisteme de producție TOYOTA (TPS)

Ritsuo Shingo va împărtăsi punctul lui de vedere din toate experiențele vieții sale de lungă durată în industria auto, cu peste 40 de ani de experiență în Sistemul de Management la Toyota, în diferitele funcții de conducere.

Participanții vor avea posibilitatea de a accesa informații de prima mână despre conducerea Lean și cele mai bune practici pentru o dezvoltare de succes a culturii.

Acest workshop se va ocupa de principiile TPS aplicate în mediul de producție, care are o abordare extrem de dinamică, cu peste 70% din timp în linia de producție în timp real.

Ritsuo Shingo in action

Public țintă

Senior Leadership, Manageri Funcționali ( Resurse umane, Financiar, Vânzări..), Manageri de Operațiuni, Practicieni Lean.

DURATA CURSULUI & LIMBA:

32 Ore (4 Sesiuni) – Engleză cu traducere simultană în Română

Industrii recomandate:

Toate tipurile de manufactură (Automotive, Industria aerospațială, alimentară, materiale plastice, Electronice, Utilaje de construcții …)

Număr limitat de participanți & Cerințe:

Numărul este limitat la maxim 15 participanți externi, care pot fi din aceeași industrie, dar nu de la o companiei direct concurentă.

RITSUO SHINGO

Ritsuo Shingo Gemba Curs

Former Executive President of Toyota China & Hino Motors China

  • Pe urma pașilor tatălui său, el a dezvoltat o carieră de succes în industria de automobile. Shingo și-a început cariera la Toyota Motor Company în 1970, după ce a obținut diploma de drept la Universitatea Waseda.
  • Tatăl său, Dr. Shigeo Shingo, sa remarcat ca unul dintre experții mondiali în îmbunătățirea proceselor de fabricație și a fost descris ca un “geniu al ingineriei”, care a ajutat la crearea și scrierea multor aspecte ale practicilor revoluționare în producție care cuprind renumitul Toyota Production System.
  • El a ajutat la înființarea a cinci fabrici Toyota din afara Japoniei.
  • Ritsuo Shingo a petrecut mai mult de 13 ani în diverse roluri la Toyota în departamentele Juridic, Relații cu publicul și de Achiziții.
  • A petrecut cinci ani în SUA, înființând biroul Toyota din Detroit ca agent de achiziții și la Toyota Motor din Kentucky, după care sa întors la departamentul de achiziții din Japonia.
  • A lucrat, de asemenea la Toyota Motor din Marea Britanie și apoi a revenit la Departamentul China, în Japonia.
  • Sa alăturat la Hino Motors în 2004 și a fost numit ca ofițer responsabil pentru China.
  • În anul 2007 a înființat noua Joint Venture între Hino Motors și Guang-Qi Motors și a devenit primul președinte al asociației Joint Venture.
  • În 1998 a înființat la noua fabrică Toyota din China prima Joint Venture “Sichuan Toyota Motor” și a devenit primul președinte al acestei asociații Joint Venture.
  • În 2012 devine președintele “Institutului de Management al Îmbunătățirii”.

Sală de Curs

Activitate Gemba

WORKSHOPURI GEMBA ANTERIOARE

Ritsuo Shingo la Kimball Electronics

Ritsuo Shingo la Mercedes Benz

Ritsuo Shingo la Celestica

Ritsuo Shingo la American Axle

Primiți informațiile complete (date, costuri, cerințe) prin e-mail.

Contact Us

Let us know your questions,our team will contact you briefly.